Referenties

Toi-Toys International

[pofo_section_heading pofo_heading_type=”heading-style3″ heading_preview_image=”heading-style3″ pofo_heading=”Toi-Toys International”]

Wilbur heb ik in het jaar 2011 leren kennen toen ik d.m.v. een Management Buy Out mijn huidige bedrijf Toi-Toys International heb overgenomen. Wilbur kreeg zowel persoonlijk als in zijn functie van relatiemanager bij de ABN AMRO het vertrouwen in mij en mijn businessplan. Door meerdere factoren, waaronder mijn destijds jonge leeftijd en de hoge benodigde financieringen, was het voor Wilbur een uitdaging de financiering bij zijn interne organisatie bekrachtigd te krijgen. Tijdens de overname en de jaren daarna heb ik Wilbur leren kennen als een intelligente expert op het gebied van financieringen en organisatie structuren. Hij duikt vol energie in de meest complexe vraagstukken en kan op een heldere manier zijn verschillende analyses en mogelijke oplossingen toelichten. Eenmaal een richting gekozen gaat Wilbur vol voor het resultaat, die hij dankzij zijn brede netwerk en zijn resultaat gedreven karakter ook weet te bereiken.

Tegenwoordig bespreek ik ieder kwartaal met Wilbur onze huidige bedrijfsstrategie, waarbij we buiten de financiële aspecten ook onze marktposities en organisatorische uitdagingen onder de loep nemen. Als lid van onze Raad van Advies komt Wilbur, mede dankzij zijn jarenlange ervaringen binnen de ABN AMRO, met waardevolle informatie en advies voor zowel mijn bedrijven als mijn privé belangen.

Rob Rooijackers – CEO Toi-Toys International

Tachi.ai Ventures

[pofo_section_heading pofo_heading_type=”heading-style3″ heading_preview_image=”heading-style3″ pofo_heading=”Tech.ai Ventures”]

Large corporations, especially banks and insurance companies, couldn’t sit farther away from the “move fast and break things” mentality of disruptive startups, and for good reason.

Prudence and regulation require deliberation and process. Entrepreneurial innovators, in contrast, require a mindset of agility, decisiveness, and risk-taking. Each type of organization is entirely justified in its approach, but they are wired as polar opposites.

Only a rare breed of brilliant individuals are able to navigate both worlds. They are precious assets to growth-stage startups, and I try to keep them close for my portfolio interests. Wilbur is one such brilliant individual. He not only understands the languages of each type of organization but also knows how to work within each structure to bring about progress.

Mark Bivens – Managing Director Tachi.ai Ventures

vmware

[pofo_section_heading pofo_heading_type=”heading-style3″ heading_preview_image=”heading-style3″ pofo_heading=”VMware”]

Ik werk al jaren met erg veel genoegen samen met Wilbur. Zijn bedrijfskundige basis, brede werkervaring en zijn jarenlange adviserende rol richting honderden klanten maken dat hij in tal van situaties een zeer waardevolle gesprekpartner is. Vanuit zijn bestuursfunctie binnen Jubilee heeft Wilbur nieuwe structuren neergezet, teams geformeerd en de organisatie naar een nieuw level weten te brengen. Daarbij weet hij een geweldig accent te leggen op de cultuur van de organisatie, die allesbepalend is voor duurzame groei en ontwikkeling.

Wat me misschien nog wel het meest aanspreekt in Wilbur is, dat hij oprecht geïnteresseerd is in mensen. Hij kan zich erg goed verplaatsen in anderen, kan goed luisteren, weet helder over te brengen wat hij wil zeggen, denkt in mogelijkheden en zet zich graag in voor andermans succes. Zijn focus gaat uit naar het ontwikkelen van de mens als kern van het bedrijf, de organisatie, het team of de functie – en dat ervaar je.

Bernard Oudhoff – End User Computing Account Executive bij VM Ware en voorganger Jubilee

Gibbor

[pofo_section_heading pofo_heading_type=”heading-style3″ heading_preview_image=”heading-style3″ pofo_heading=”Gibbor”]

Mijn ervaring is dat je met Wilbur groei binnenhaalt. Wilbur creëert van nature een ontspannen setting, waarin alles besproken kan worden. Hij combineert dat met expertise, visie en het hart om moeilijke punten niet uit de weg te gaan. Heb je het gevoel tegen een plafond te zitten of staat er een muur waar je maar niet doorheen komt? Dan beveel ik Wilbur van harte aan.

Rob van Loo – Eigenaar Gibbor