Waarom?

[pofo_section_heading pofo_heading_type=”heading-style2″ heading_preview_image=”heading-style2″ pofo_title_font_weight=”500″ pofo_title_element_tag=”h6″ pofo_hidden_markup_1502510264_2_0=”” pofo_heading=”Betrouwbare sparringpartner”]

Als ondernemer wordt het steeds moeilijker om het overzicht te kunnen behouden, zodat jij je met de belangrijke zaken bezig kan houden. Steeds lastiger om goed inzicht te hebben in welke zaken voor jouw onderneming allemaal van belang zijn. Steeds ingewikkelder om de juiste keuzes te maken. Moet ik die investering juist wel of juist niet doen, vraag jij je misschien wel af? Moet ik mijn verdienmodel aanpassen of niet?

Door Kingdom Consultancy in te schakelen, gaan wij samen hiermee aan de slag en creëren wij helderheid over de toekomst (wat is de stip op jouw horizon?) en structuur in het heden. Daardoor ontstaat er overzicht en inzicht op basis waarvan jij de voor jouw onderneming belangrijke beslissingen kunt nemen. Vooral in tijden van stress of grote druk is het belangrijk om vanuit de rust en het overzicht de juiste beslissingen te kunnen nemen. De juiste beslissingen voor de korte maar zeker ook voor de lange termijn.

[pofo_section_heading pofo_heading_type=”heading-style2″ heading_preview_image=”heading-style2″ pofo_title_font_weight=”500″ pofo_title_element_tag=”h6″ pofo_hidden_markup_1502510264_2_0=”” pofo_heading=”Complexe vraagstukken eenvoudig maken”]

Als ondernemer wordt het steeds moeilijker om het overzicht te kunnen houden, zodat je weet waar je mee bezig bent. Steeds lastiger om goed inzicht te hebben in welke zaken voor jouw onderneming allemaal van belang zijn. Steeds ingewikkelder welke investering je wel moet doen en welke je vooral niet moet doen om bij te kunnen blijven in de almaar veranderende markt. Kingdom Consultancy kan jou helpen om een helder inzicht en een goed overzicht te krijgen, zodat er rust en structuur ontstaat. Vanuit deze rust en het overzicht kun je vervolgens de beste beslissingen nemen om jouw onderneming te loodsen door de uitdagende marktomstandigheden.

[pofo_section_heading pofo_heading_type=”heading-style2″ heading_preview_image=”heading-style2″ pofo_title_font_weight=”500″ pofo_title_element_tag=”h6″ pofo_hidden_markup_1502510264_2_0=”” pofo_heading=”Turnaround realiseren”]

Doordat de omgeving waarin ondernemers acteren steeds sneller beweegt, worden product levenscycli steeds korter. Net zoals de introductie van nieuwe modellen in de Automotive zich steeds korter na elkaar opvolgen. Tussen de introductie van de wereldberoemde Golf I en II zat een periode van 9 jaar (1974 vs. 1983). Tussen de introductie van de Golf VI en VII slechts vier jaar (2008 vs. 2012)! Als ondernemer moet jij je hiervan bewust zijn.

Jij moet je bewust zijn dat jouw succes van nu geen garantie is voor een succes in de toekomst. Wees alert op de signalen. Kijk goed naar wat er in
jouw markt gebeurt. Weet wat er leeft bij jouw klanten, zodat jij op tijd in actie komt. Daar kunnen wij jou bij helpen. Het kan echter ook voorkomen, dat je enigszins te laat in actie bent gekomen en dat het water je inmiddels aan de lippen staat.

Dan is het zaak om kort op de bal te spelen en echt in te zetten op een turnaround. Sturen op liquiditeit is nu het belangrijkste! Middels ons turnaround 7 stappenplan nemen wij je bij de hand om de turnaround te realiseren. Wij zullen daarbij ook actief aan stakeholder management doen. Deze strijd voer jij niet alleen!